Jdi na obsah Jdi na menu
 


LVT Litoměřice 2012

14. 1. 2013

   LVT Litoměřice 2012

lvt6.jpg  lvt8.jpg

 

 

 

 

 

 

lvt2.jpg    Od 16.7. do 29.7 2012 jsem se s Jekem účastnila letního výcvikového táboru v Litoměřicích, pod vedením manželů Valachových. Na tábor jsem jela sama s tím, že znám jen dvě děvčata z našeho cvičáku Kláru a Alenu a to jen od vidění, ale mám domnění, že nás tábor sblížil. Myslím, že jsme tam byli celkově bezva parta. I rozmanitost plemen na táboře byla výborná největší zastoupení měli němečtí ovčáci, ale byli tam i borderky, knírači střední i velký, šeltie, holandský ovčáci, boxer a kříženci.

 

  lvt3.jpg  Tábor byl super, s Jekouškem jsme si pořádně potrénovali, každodenní kousání mu prospělo.  Poprvé jsme si Jek i já vyzkoušeli obrany podle ZVV2 a IPO1. Myslím, že z nás dvou jsem obranu nejvíc kazila já svojí neznalostí, ale snad jsem se během tábora malinko zlepšila aspoň doufám.lvt9.jpg Každý den, jsme ráno jezdili na stopy, které Jekovy šli. S Jekem jsme trénovali i na těžkých terénech, kde si Jek musel pořádně máknout. Poslušnosti jsem stejně jako obranu trénovala podle zkoušek ZVV2 a IPO1, většinou zároveň a namixovaně.  

 

  lvt10.jpg Tábor jsme si užili nejen výcvikově, ale v horkých letních dnech jsme se s Klárou a Waflí chodili koupat do řeky, což bylo výborný a o to lepší, že jsme díky Wafli které budila u ostatních lidí respekt, měli polovinu pláže jen pro sebe a ta druhá půlka byla přeplněná. Chodili jsme na procházky, také na nákupy a poznávali jsme okolí Terezína a Litoměřic. Po večerech jsme ochutnávali a porovnávali různé drinky. Na tento tábor budu ráda vzpomínat. lvt4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

lvt7.jpg     lvt5.jpg

Na táboře jsem jednou kousala s šeltií  Nicol, Moonlight Queen in Black o ´the Highlands ,,Kvídou,, foto důkaz